این فایل PDF رایگان حاوی حل مفصل و تشریحی تستهای مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 1398 به همراه نکات تستی ویژه میباشد. به زودی فیلم آموزشی از روند حل این تستها در سایت سافتدرس قرار خواهد گرفت. |
جهت دانلود رایگان این فایل بر روی این متن یا تصویر فوق کلیک کنید.
رمز باز کردن این فایل: Password: softdars.ir
تست کنکور برق , دانلود رایگان تست کنکور برق , دانلود پاسخ نامه کنکور برق , دانلود پاسخنامه کنکور برق , دانلود پاسخنامه کنکور ارشد برق
تحلیل سؤالات مدارهای الکتریکی 1 و 2 آزمون کارشناسی ارشد برق 98 |
تست 46 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: بسیار ساده)
تلفات انرژی در خارنهای باردار و دارای شارژ اولیه. استفاده از قانون بقای بار و انرژی (که آموزش آن از فیزیک سوم دبیرستان نیز شروع شده است) راه حل این مسأله است. یکی از مواردی که بیش از 5 بار در آزمون ارشد تکرار شده، به عبارتی این سؤال عیناً و یا با تغییر جزئی در سالهای قبل مطرح شده بود.
تست 47 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: بسیار ساده)
آپ امپ ایدهآل و یافتن بهره ولتاژ، و نهایتاً به کمک تبدیل لاپلاس تبدیل بهره ولتاژِ بدست آمده به معادله دیفرانسیل. این سؤال نیز بسیار تکراری و در آزمون سالهای قبل دروس مدار و الکترونیک تکرار شده بود.
تست 48 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: بسیار ساده)
مبحث شبکههای دوقطبی و محاسبه امپدانس ورودی آن. یک دوقطبی بسیار ساده و مشهور بنام ژیراتور. این سؤال با اندکی تغییری در سال 1390 تکرار شده بود.
تست 49 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: سخت)
معادلات و فضای حالت و یافتن مسیر حالت. این نوع سوال کلا دو بار دیگر در آزمون ارشد مطرح شده و برای بار سوم در آزمون 98 نیز آمده است. در همه این سه مورد جزء سؤالات سخت و وقتگیر آزمون بوده است، اما با یادگیری مراحل تحلیل آن، می توان اینگونه سؤالات را به راحتی حل نمود.
تست 50 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: متوسط)
یافتن نوع میرایی یک شبکه مرتبه دوم. محاسبه بار یک خازن غیرخطی و ارتباط بین بار و ولتاژ. یافتن معادله مشخصه شبکه مرتبه دوم. این نوع سؤال نیز بیش از 10 بار در آزمون ارشد تکرار شده است.
تست 51 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: بسیار آسان)
یافتن فرکانس رزونانس. ساده کردن سلفهای تزویج موازی. این سؤال نیز بیش از 10 بار در آزمون ارشد تکرار شده بود.
تست 52 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: متوسط)
سری شدن سلفهای دارای شار و شارژ اولیه و استفاده از قانون بقای شار. تولید سیگنال ضربه و یافتن ولتاژ ضربهای که دو سر سلفها تولید میگردند.
تست 53 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: متوسط)
یافتن ثابت زمانی قبل و بعد از اتصال کلید. محاسبه ولتاژ سلفهای سری و موازی. تبدیل منبع وابسته به امپدانس به کمک تبدیل لاپلاس. بیش از 3 بار در سالهای قبل تکرار شده است.
تست 54 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: بسیار ساده)
تحلیل شبکه در زمانهای منفی و یافتن شارژ اولیه سلفها و خازنها. تحلیل شبکه در زمان صفر مثبت و بلافاصله پس از زدن کلید. بیش از 20 بار در سالهای مختلف این نوع سؤال و حتی سختتر و پیچیدهتر از این سؤال مطرح و تکرار شده بود.
تست 55 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: متوسط)
گرافها و ماتریسهای توصیف کننده شبکه. تعداد شاخهها و گرههای یک گراف و ارتباط آن با تعداد kvl و kcl های گراف.
تست 56 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: بسیار ساده ولی طولانی و وقتگیر)
شبکههای دوقطبی. تبدیل ماتریسهای توصیف کننده دوقطبی به هم. ترکیب سری و موازی کردن شبکههای دوقطبی و جمع کردن ماتریسهای امپدانس و ادمیتانس.
تست 57 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: متوسط)
یافتن تعداد فرکانسهای طبیعی شبکه. فرکانس طبیعی صفر و غیر صفر. حلقههای سلفی و خازنی و کاتستهای سلفی و خازنی. المانهای ذخیره کننده انرژی مستقل از هم. این نوع سؤال و سؤالهای بسیار سختتر و پیچیدهتر از این سؤال، در سالهای قبل بیش از 10 بار تکرار شده است.
تست 58 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: سخت)
تابع شبکه. ارتباط تابع شبکه و المانهای یک شبکه. تبدیل و جایگزین کردن مدار معادل تونن شبکه به جای آن. تحلیل شبکه در فرکانسهای صفر و بینهایت. این سؤال یکی دو بار قبلاً در آزمون ارشد تکرار شده است.
تست 59 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: بسیار ساده)
شبکههای دو قطبی. استفاده از تکنیک موازی کردن دو شبکه ادمیتانس و جمع ماتریسهای آنها. نوشتن ماتریس امپدانس و ادمیتانس یک شبکه دوقطبی به کمک روش نظری و میانبر. ارتباط بین ماتریس امپدانس و ادمیتانس. این تست نیز بیش از 10 بار در آزمون سالهای قبل تکرار شده بود.
تست 60 مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 98: (سطح سؤال: بسیار ساده)
شبکههای دوقطبی. شبکه شبه ژیراتور. ترکیب پشت سر هم (cascade) برای یک شبکه دوقطبی و ضرب کردن ماتریسهای انتقال شبکه. بررسی شرط تقابل و هم پاسخی در یک شبکه دوقطبی. یکی دو بار قبلاً تکرار شده بود.
راهکارهای موفقیت در آزمونهای کارشناسی ارشد برق – دکتری برق – آزمون استخدامی
آموزش حل تست در کمتر از یک دقیقه با مهندس ثابت
فیلم آموزشی مدار الکتریکی 1 و 2 مهندس ثابت
سؤالات و پاسخ تشریحی تستهای مدار الکتریکی کنکور ارشد برق 1396 توسط مهندس ثابت
تست کنکور دکتری برق , دانلود پاسخنامه کنکور دکتری برق , دانلود سوالات کنکور کاردانی رشته برق , مجموعه سوالات طبقه بندی شده کنکور , پاسخنامه تشریحی , دانلود مجموعه سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی برق-الکترونیک , مجموعه آموزش مهندسی الکترونیک , دانلود مجموعه سوالات و پاسخ کنکور سراسری ارشد برق , حل تشریحی کنکور برق , دانلود رایگان سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی برق , دانلود رایگان سوالات کنکور ارشد برق , دانلود رایگان سوالات کنکور دکتری برق , مجموعه سوالات طبقه بندی شده کنکور الکترونیک کارشناسی , دانلود رایگان تست کنکور , حل رایگان تست کنکور ریاضی , حل رایگان تست کنکور تجربی , دانلود رایگان حل تست کنکور , پاسخنامه کنکور ریاضی , پاسخ نامه کنکور تجربی , پاسخنامه کنکور تجربی , پاسخنامه کنکور زبان , پاسخنامه کنکور هنر